Walraven onderhoud & renovatie
Muntstraat 43
6851 JW te Huissen.

06-42081738

E-mail: info@roywalraven.nl
KvK Nummer: 09221994

betalen bitcoins

Referenties


* Deze velden zijn verplicht.

 

Exact na de afgesproken twee weken heb ik 'douchen in bad' ingeruild voor een prachtige inloopdouche. Roy is zeer accuraat en levert vakwerk! Dus wilt u een nieuwe badkamer en net zo blij en tevreden worden dan raad ik u aan Roy Walraven te bellen!
Grt. Titia/Oosterbeek

 

Afgelopen weken hebben we onze badkamer laten renoveren door Roy Walraven. Alles is prima verlopen. Afspraken nagekomen, tijdig informeren en wat natuurlijk het belangrijkste is, een fantastisch mooie en perfect afgewerkte badkamer.

Jos B

 
Badkamer en wc beneden verbouwing.

Wij hebben een offerte laten maken bij Badkamervoorshop.nl waar wij zeer tevreden geholpen zijn,besloten om hier onze badkamer en wc beneden te gaan kopen moesten we nog een aannemer hebben die voor ons dit zou maken. via de Badkamervoordeelshop.nl kregen we Roy Walraven als beveling voor aannemer.
Door Roy een offerte laten maken en vrijwel meteen besloten om dit door Roy te laten doen de verbouwing.
Roy is begonnen op 26 nov en vandaag 11 dec is hij klaar met onze badkamer.
Wij hebben Roy alles naar zijn wens en ideeen laten doen en wat een vakwerk en kaliteit leverd deze man.
Onze complimenten hiervoor aan Roy.
Wij heben nu een badkamer precies zoals wij willen.
Roy is een zeer nette en betrouwbare man die echt netjes zijn vak kent en vakwerk leverd,wij zullen iedereen dan ook Roy aanbevelen als een topman.

Mvg Hans en Patricia. Arnhem 11-12-2014
 
Na eerder dit jaar een velux dakraam te hebben geplaatst heeft Roy nu ook naar volle tevredenheid onze oude badkamer gesloopt en een hele mooie nieuwe geplaatst. Roy is een vriendelijke precieze werker die je goed een klus in huis kan laten doen. Daarnaast is hij ook prettig in de omgang en iemand waar je goed en snel afspraken mee kan maken.
R. Rutten Elst 06-09-2014
 
Tot volle tevredenheid is mijn badkamer gerenoveerd door Roy Walraven.
Trefwoorden:vriendelijk,accuraat,betrouwbaar.
C.Jongeling,Duiven
Badkamer geheel gerenoveerd in jan/febr 2014.
Wij onderschrijven alle (positieve) kwalificaties tav de persoon en de kwaliteit van het geleverde werk (ook van Martin,loodgieter).
Kwaliteit/prijsverhouding: een aanrader !!
Fam. Cornelissen. Velp.
 
In december 2013 heeft Roy Walraven de badkamer gerenoveerd.
Dit is naar onze wens gedaan, zelf had Roy ook nog enkele goede ideeën, en deze zijn dan ook toegepast.
Roy werkt heel secuur, is vriendelijk en netjes.
We zijn erg blij met de badkamer en kunnen Roy van harte aanbevelen.
R. Nieuwenhuis Gendt.

Roy Walraven heeft naar volle tevredenheid onze zolder afgetimmerd. Hij werkt supernetjes en vakkundig en is daarnaast een prettige, rustige vent om over de vloer te hebben. Wij waren erg blij met hem!
Mevr. de Groot Leusden

 

Het plaatsen van een nieuwe balkondeur is uitstekend uitgevoerd door Walraven Onderhoud & Renovatie. Tevens als aanvullende opdracht een gipsplafond vervangen. Goed qua communicatie en afspraken maken en ook prima vakwerk. Zeer tevreden! Mevr. Arnhem

 

Roy Walraven heeft bij ons een doorgang gezaagd in een muur van beton en er een deur in geplaatst. De werkzaamheden zijn snel en vakkundig uitgevoerd, hij is zijn afspraken prima nagekomen. De prijs was eveneens scherp, een aanrader dus. Dhr. van Eekeren Huissen

 
 
Roy is op woensdag langsgekomen nadat ik hem de maandag ervoor belde. Hij is dus een flexibele vakman. Ik kan niet anders zeggen dat hij het perfect heeft uitgevoerd en daarnaast heeft hij netjes de stof opgeruimd weggezogen. Tevens heeft hij de kapotte deur meegenomen, zodat we daar geen omkijken naar hadden. Hij werkt hard door, maar neemt ook de tijd voor een sociaal praatje. Mochten we in de toekomst zijn hulp kunnen gebruiken, dan zal ik niet twijfelen om hem te bellen. Totaalbedrag inhoudelijk; werkzaamheden en levering deur. Mevr. Waalderbos Ede
 
Roy is prettig in de omgang, komt afspraken na, werkt nauwkeurig en is niet beroerd iets extra te doen. Ik kan hem aanbevelen.
 

Prima vakman. Denkt mee en ziet ook andere gebreken die verholpen dienen te worden. laat je meedenken in wat je wel en niet wilt. Geeft bv aan dat hij bepaalde klus wel wil doen maar dat dit eigenlijk heel simpel is en dat wij dit zelf kunnen doen. scheelt weer in prijs. Heel belangrijk: Komt afspraken na. Werkt netjes en hard! Kortom een aanrader. Mevr Janssen Nijmegen

 
Roy stond in de file en belde netjes op dat het iets later zou worden ivm file. Vind het erg netjes dat er mensen zijn die nog de moeite nemen om het door te geven zodat je niet zit te wachten. De deur is netjes opgehangen en de oude deur en de rest van de rommel is meegenomen. We zijn erg blij met het eindresultaat en zullen deze vakman zeker nog een keer bellen als we werkzaamheden hebben. Perfecte vakman.
Dhr.Duivenvoorden, Malden